POSTER – CHATA PRI ZELENOM PLESE

27.90 44.90 

Ešte pár krokov, a ste tam. Nohy začínajú bolieť, pravá topánka po pár hodinách zas zboku trochu tlačí. Popruhy na pleciach vytvorili červenkasté pásy a posledné dúšky čaju šetríte na neskôr. Toto všetko ale nič neznamená pri pohľade na severnú stenu Malého Kežmarského štítu, nádychoch voňavého horského vzduchu a pocite, že všetko je tak, ako má byť.

Ste súčasťou dokonalého sveta, nič netreba meniť. Poklady ukryté niekde hlboko, aj tie, ktoré môžete hneď vidieť na vlastné oči. Rozprávať by mohla aj Beata Laska, ktorá sa pred skoro 500 rokmi vydala z Kežmarku do Veľkej Zmrzlej doliny, a jej manžel ju za to uväznil v hrade na celých šesť rokov. Ale určite to stálo za to. Chata pri Zelenom plese, alebo Brnčalka, je na svojom mieste už viac ako 120 rokov, a keby mohla rozprávať, odhalila by množstvo neuveriteľných príbehov, z ktorých mnohé si dnes už nikto nepamätá.

Preneste si kúzelnú atmosféru scenérie okolo Brnčalky priamo k sebe domov. Veríme, že sa to podarí aj prostredníctvom tohto posteru.

Rozmer:

  • A3 (29,7×42 cm)
  • B2 (50×70 cm)

Technika tlače: Latexová tlač (najekologickejšia tlač na báze vody)

Typ papiera: Woodstock Betula 285g s 80% podielom recyklovaných vlákien od firmy Fedrigoni. Archívny papier so zaujímavou štruktúrou, ktorý sa nekrčí a farby nestrácajú sýtosť ani po 50 rokoch.

Balenie: Kartónový eko tubus

Súčasťou balenia nie je rám.

Fotografiu vytvoril Róbert Bonko, fotenie je pre neho spôsob ako prezentovať svetu okamihy, na ktoré nechce zabudnúť. Veľmi rád cestuje a pri návšteve ďalekých aj blízkych krajov má foťak vždy pri sebe.

Zmazať
Pridať do želaní
Kategória
    Vyberte rozmer

    A3 (29,7×42 cm), B2 (50×70 cm)